CategoriesUncategorized @sl

Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU)

V sklopu javnega razpisa Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D ReactEU) razpisanega s strani Javnega sklada Republike Slovenije za podjetništvo je podjetje PIZZERIJA HRAM GORJAN TOMAŽ HROVAT S.P., uspešno pridobilo sredstva za sofinanciranje operacije »Digitalna transformacija TOMAŽ HROVAT s.p.«. Namen operacije je spodbuditi rast in razvoj podjetja in odpravljanje posledic pandemije Covid-19 na osnovi vlaganj v uporabo digitalnega poslovanja v svojih prodajnih in dobaviteljskih verigah, vpeljava digitalnih poslovnih modelov, izvedbe investicij za namene digitalne preobrazbe v proizvodnjo in poslovanje podjetja, povečanje dodane vrednosti na zaposlenega in ohranitev delovnih mest v podjetju. Pridobljena sredstva podjetju omogočajo modernizacijo poslovnih in proizvodnih procesov ter uvedbo digitalnih poslovnih modelov, s katerimi bo dolgoročno okrepilo konkurenčni položaj na trgu.

Cilji projekta:

  • Izvedba digitalne transformacije v podjetju z izvedenim prehodom na digitalizacijo poslovanja in prilagoditvijo digitalnim trgom
  • Povečanje stopnje digitalne pismenosti in dvig digitalnih kompetenc zaposlenih
  • Povečanje dodane vrednosti na zaposlenega

Čas trajanja operacije: 10.12.2021 – 30.09.2022

Skupna vrednost projekta: 165.902,00 EUR

Višina sofinanciranja: 99.541,00 EUR

Povezava na spletno stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si

Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) »Spodbujanje odprave posledic krize v okviru REACT-EU-ESRR«

CategoriesUncategorized @sl

Vavčer za digitalni marketing

Naložbo za izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.si.
Podjetje Tomaž Hrovat s.p. je na javnem razpisu za »Vavčer za digitalni marketing« uspešno pridobilo sofinanciranje za projekt operacije »Spletna stran, spletne trgovina, rezervacijska platforma in mobilna aplikacija«. Operacija je sofinancirana prek Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.